Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

søndag, februar 25, 2007

Camoufleret befolkningsudskiftning - er rette betegnelse

Forrykte indvandrer- og asylant-opgørelser
forblinder offentligheden

Et illustrerende eksempel fra 1 ud af 234 nationer på jorden, hvoraf mange er repræsenteret i Danmark:

Antallet af indvandrere og asylanter i Danmark fra Somalia skulle efter de officielle opgørelser være faldet med 37% siden 2001.
Dokumentation til sidst under linket: http://danmark.wordpress.com/2007/02/13/antal-immigranter-i-danmark-steg-28-pct-i-2006/

Konkret eksempel på vildledningen i pressen:
citat fra http://www.lilliput-information.com/vild.html

”9. august 2005 kunne det læses i Jyllands-Posten, at antallet af udenlandske statsborgere i 2. kvartal 2005 skulle være faldet med 315, mestendels fordi nogle amerikanere havde valgt at rejse hjem (200), og fordi somaliere angiveligt var begyndt at rejse hjem også. 168 færre somalier i landet. Det hele som følge af noget igangsat af regeringen. Hvad siger læseren så? Der var såmænd kommentarer hertil fra Jesper Langballe i Regeringens støtteparti.”
Det rene nonsense.

Antallet af somaliske indvandrere er tværtimod steget med 25-30% siden 2001 – og meget mere til, hvis vi tager det hele med. Dokumentation under førstnævnte link.

Befolkningssammensætningen påvirkes selvsagt ikke af, at Folketinget sender et brev til en gruppe, der har betalt kr. 1000 pr. næse for at opnå dansk statsborgerskab.
Var 8.298 danske statsborgerskaber ikke blevet tildelt somaliere i perioden 2001-2006, ville antallet af immigranter fra Somalia pr. den 1. januar 2007 have været 8.298 større plus de børn de har født efter tildelingen minus de døde. Tilsvarende ville de 10.287 tildelte statsborgerskaber til somaliere i perioden 1979-2006 have givet 10.287 flere somaliere plus de børn, som de er bragt til verden efter naturalisationerne minus de døde.

Illustration af tryllekunsten:
Forvandlingskvadratet: http://www.lilliput-information.com/forvandling/index.html

Siden 2001 er 35 pct. af samtlige tildelte danske statsborgerskaber siden 1979 blevet tildelt, så de camouflerer indstrømningen, der naturligvis fortsætter i højere tempo for andet år i træk under den flertalssikrede regering. Dokumentation i første anførte link.

I 2006 steg antallet af indstrømmede immigranter med 28%. Antallet af indstrømmede fremmede steg med 14%.
Dokumentation: http://danmark.wordpress.com/2007/02/13/antal-immigranter-i-danmark-steg-28-pct-i-2006/

Tilstrømningshastigheden er i øvrigt blevet forøget to år i træk.
Dokumentation:
http://danmark.wordpress.com/2006/05/25/indvandringen-tiltog-i-2005/

Man kan sige: Såfremt procentandelen af terrorister blandt de fremmede er den samme, er sandsynligheden for et terror-angreb i Danmark alt andet lige blevet forøget med 14 pct. i 2006. Og det skyldes landets magthavere – de synlige og de usynlige.

Halvdelen af en fødselsårgang i Danmark var fremmede i 2006.
Dokumentation: http://danmark.wordpress.com/2007/02/20/af-alle-fodsler-i-dk-foder-fremmede-lidt-under-eller-lidt-over-halvdelen

Danskerne bliver med matematisk sikkerhed i mindretal i Danmark senest mellem år 2034 og 2043, hvis det fortsætter som nu.
Dokumentation:
http://danmark.wordpress.com/2006/06/20/prognose-pa-korrigeret-befolkningsgrundlag/

De officielle opgørelser/prognoser viser selvfølgelig noget ganske andet – men stadigt vekslende, og ganske modstridende, om vi læser det rapporterede fra DREAM-gruppen i Finansministeriet, fra Københavns Universitet eller fra Velfærdskommissionen. Men det hele er løgn og fordrejninger, præcis som de officielle opgørelser år for år bygger på løgn og fordrejninger.

Dokumentation:
Tilbage til fremtiden: http://danmark.wordpress.com/2006/11/30/lige-knap-16-pct-allerede-2080-er-lang-tid-efter-magtovertagelsen/

Ren Knold og Tot: http://danmark.wordpress.com/2006/12/06/ren-knold-og-tot/

”Snebold-effekten” fører til, at indstrømningshastigheden via familiesammenføringer accelereres endnu mere op i sidste fase, så vi kan regne med majoriteten skifter nogle år før de ovenfor angivne årstal, men vel at mærke efter landets nuværende herskere har forladt scenen endeligt.

68-generationen ønskede denne fremtid for deres børn, og alle, der valgtes ind i det danske Folketing, sikrede man sig ovenfra parerede ordre. De sidste i den flertalssikrede regering med den forudsete camouflage (se det indsatte billede) som stærkeste våben over for vælgerne, indtil det blev for sent at vende skuden.

De indvalgte agerede tilmed, som om de gjorde en forskel. Det gjorde de ikke!

Derfor skete det. Indtil 1995 kunne katastrofen have været afværget uden krig.


Sonia


Fornøjeligt supplement for den, der har fulgt behandlingen af disse spørgsmål:
http://danmark.wordpress.com/2006/08/07/forvandling-eller-andet-trylleri-skal-der-til/
Antals-korrektionerne i kort opklarende version:
http://danmark.wordpress.com/2007/02/21/antalsregnskabet-i-kort-opklarende-version/
Ussel kampagne mod det danske folk:
http://danmark.wordpress.com/2006/07/23/ussel-kampagne-mod-det-danske-folk/


"if your heart is filled use your brain"

onsdag, februar 21, 2007

Antals-korrektionerne opklaret kortfattet

Den spøjse opgørelsesteknik på vrangen

For at være dansk efter loven skal du være dansk statsborger og have mindst én forældre der både er dansk statsborger og født i Danmark.

Når du så ser på, hvordan alle de tildelte danske statsborgerskaber 192.871 siden 1979 er listet op hos Danmarks Statistik kan du ikke af befolkningsregnskabet se, hvilke der er danske, og hvilke der har fået tildelt et dansk statsborgerskab. Og det er unægteligt ikke det samme. Disse naturaliserede eller danske statsborgere på papiret - ikke danske af fødsel - har i mange tilfælde fået børn efter tildelingen af det danske statsborgerskab. Disse børn fremgår heller ikke af befolkningsregnskabet, så de alle kan udskilles, igen i samlekategorien “danske statsborgere”.

Af de tildelte danske statsborgerskaber er mere end 90 pct. tildelt immigranter fjernt fra vores kulturkreds og disse (der figurer som danske statsborgere i samme kategori eller talkollonne som du og jeg) har sammen med de indvandrede ligeledes fra fjerne kulturkredse år for år bidraget med henved 250.000 børnefødsler de sidste 28 år. D.v.s. mere 250.000+(>0,90*)192.871 foruden den indvandrede fremmede, i dag mere end 700.000. Gennemgået i præcise detaljer på: http://www.lilliput-information.com/kantranspo.html

Af disse tælles i den officielle statsborgerskabsopgørelse pr. 1. januar 2007, 271.235 udenlandske statsborgere i alt, heraf 185.408 fra de fremmede kulturkredse, såfremt der ikke korrigeres, som vi netop har gjort i afsnittet ovenfor. Vi har valgt de fjerne kulturer til at være uden for Vesteuropa, Nordmerika, Israel, Japan, Australien og New Zealand.
Vi har i øvrigt valgt at indplacere de gamle østlande, hvoraf en del nu indlemmes i EU, blandt de fremmede, ikke så meget af kulturelle grunde, men fordi vi kan forvente et enormt rykind fra netop disse områder til Danmark, hvor der ikke bor så mange som i Berlin, metop lande, hvor opimod halvdelen af arbejdstyrken er ledige (Polen f.eks.), samtidig med EU fremskynder til den frie indvandring.

Tilbage til de officielle antalsopgørelse:
Så er der den ubrugelige opgørelse af ‘indvandrere’ og ‘efterkommere’, den tæller lidt flere end statsborgerskabsopgørelsen, men langt fra det korrekte antal. Desuden er disse nye begreber direkte uvidenskabelige og kan ikke bruges at tælle efter, meldte førende dansk demograf i 2005.

De fremmede stod for omkring halvdelen af samtlige fødsler i Danmark i 2006

Tilstrømningshastigheden for immigranterne i almindelighed øgedes med 28 pct. og tilstrømningshastigheden for de fremmede øgedes med 14. pct. i 2006



"if your heart is filled use your brain"

fredag, februar 02, 2007

"Hvordan vi slipper af med de andre"

Oven over alting
stråler Moder Sol


1. Når ejendomspriserne samlet stiger med knap 3/4 billion kr. over 10 år, så skyldes det at folketingspolitikerne har givet ejere af ejendomme nogle arbejdsfrie og skattefrie ekstraindkomster, som tilflyder disse ejere om natten, medens de sover. Og det er i orden.
2. Når beskæftigelsen i Danmark kun kan hæves midlertidigt i de eksisterende, til stadighed færre og færre virksomheder ved at øge de ejendes forbrug ganske betydeligt, så skyldes det en enorm mængde købekraft, der er sluppet fri uden at nogen som helst har gjort en arbejdsindsats i virksomhederne. Og det er i orden.
3. Når en mængde mennesker fejluddannes, fordi man ikke kan forlange at et 18 års praktisk talt uvidende menneske skal kunne forudse det danske arbejdsmarked 5-7 år senere, så må vi finde ud af, hvem der gjort uddannelserne til et skattefinansieret frit valg på hylderne. Og så holde de ansvarlige skadesløse. Det er i orden.
4. Når virksomhederne lukker eller flytter ud af landet, så skyldes det, at det bedre betaler sig at producere andre steder uden for Vesteuropa. I hvert fald ikke at lønomkostninger og skatter er alt for høje her i sammenligning.
5. Når de arbejdsløse har været ledige i 3 år eller aldrig har haft et arbejde, bliver de som ledige ufrivilligt sendt på kontanthjælp som udstødte (bærmen), og det skyldes at de andre foretrækker et lavere rådighedsbeløb end det A-kasse-ledige opnår, og den nettoløn de arbejdende tjener. Det er i orden.
6. At politikere, mediefolk og andre med deres på det tørre ikke under forbrugsfesten har gidet at sætte sig en ganske lille smule ind i formuedannelsens dynamik, herunder hvorledes kapitaliseringen til sidst ser ud i et samfund, hvor de ansvarlige systematisk har gjort det umuligt at producere med fortjeneste, mener jeg ikke man skal klandre dem for.
7. Tænk på de ansvarlige er historieløse, da de hader alt, der er ældre end dem selv, og nu de har igen malket alle koens fire patter. Derfor kender de ikke noget til tyverne, hvor 1. (jfr. de tre muligheder nedenfor) blev taget meget i brug, eller trediverne, hvor 3. var på tegnebordet til senere brug i fyrrene. Det må vel siges også at være i orden.


“Go’ Áften i stuen, mit navn er Karl Nielsen, og nu vil jeg synge en vise om mig selv….”


Jeg mener der er tre muligheder:

1. En egentlig totalprivatisering af pengeudstedelsen
2. Afskaffelse af kontanthjælpsudbetalingerne m.v. plus den sociale købekraftshungrende service
3. Cyklon-B-gas

Man skal lige tage højde for, at udryddelseskapaciteten under pkt. 3 hele tiden må forudsættes øget, for sådan som europæiske Ny-merkantilisme er valgt at skulle forløbe, bliver der flere og flere af de andre.

Når omstilling og fornyelse i forhold til den internationale konkurrence, herunder nyinvesteringer i højteknologi er et problem overalt i det vesteuropæiske erhvervsliv og i de offentligt dominerende uddannelsessektorer, og kapitalen derfor flyder væk, så mener jeg vi er forpligtede til at øge indvandringen fra Mellemøsten, Afrika og Sydasien til det 16-dobbelte som foreslået af de mest fremsynede blandt de ansvarlige.

Altså når de ansvarlige er utilfredse med et magtesløst folk styret af de bedste hjerner fra fødselsforberedelse til kirkegården, som det overmåde tydeligt fremgår, kan de ansvarlige udskifte et sådant uansvarligt folk….de andre selvfølgelig, men der bliver flere og flere af de andre, that’s for sure, hvis vi ikke holder op med at stemme.

Nej, det må være dummernikkerne, der fortsat lytter til og eftersnakker de retarderede dukker på de faste programvalg, der muligvis skal have en tur i hurtighakkeren.

Håber den fes ind på fladskærmen, ellers glem det og vent trygt på spore-gassen eller seddelpressen. Et af to kommer garanteret med posten inden så længe… anyway!

Ellers bestil over Internettet inden de afskaffer kontanthjælpen.


Sonia & Joern

"if your heart is filled use your brain"