Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

torsdag, juli 09, 2009

Irerne skal folkeafstemme om Lissabon-traktaten igen den 2. oktober

Fra: http://www.berlingske.dk/article/20090708/verden/907080371/

"Nu ligger datoen fast: Irerne skal vende tommelfingeren op eller ned til EU's reformtraktat til efteråret.


Onsdag den 8. juli 2009, 14:24

De irske vælgere skal snart til stemmeurnerne for at stemme ja eller nej til den såkaldte Lissabontraktat, som strømliner de indviklede beslutningsprocedurer i EU og giver unionen mere slagkraft bag ordene i udenrigspolitikken.

Folkeafstemningen falder 2. oktober, meddeler Brian Cowen, premierminister på den grønne ø..."

-----------------------
Irsk aftale med nogle forbehold svarende til den danske folkeafstemning om Edinburgh-aftalen i 1993 og den irske folkeafstemning om Nice II i 2002 skal nu få det hele til at glide ned.

Én ting er at forbehold kun har gyldighed i det politiske, ikke i det juridisk og det reelle. Det har vi vist lige set med EU's overtagelse af hovedparten den danske udlændingepoltik, der netop blev aftalt indeholdt i de fire danske forbehold til Maastricht-trataten. Dette førte til Maastricht II-folkeafstemningen i Danmark via en altså reelt tom Edingburgh-aftale - et politiker-spil for galleriet.

Én anden og måske værre ting er at civiliserede og demokratisk orienterede borgere har uhyre vanskeligt ved at forstå, at deres såkaldte 'suveræne afgørelse' ikke tages for gode varer, hvis vælgerne ikke stemmer som politikerne ønsker sig.

Den irske befolkning får en pose varm luft
- EU-ledernes såkaldte garantier til Irland ændrer ikke så meget som et komma i Lissabon-traktaten. Der er så indført en række såkaldte forbehold - præcis som i tilfældet 'Danmark' - for Irlands vedkommende gælder disse 'Abortlov', 'Skatteregler', 'Neutralt militær' og en 'Kommissærpost'.


20080613-191426-5_29Mb

Irland: 12. juni 2008 stemte 53,4 pct. imod Lissabon-aftalen.



Fortæl de irere du har kontakt med, at de danske forbehold til Maastricht-traktaten, som forudset, forlængst er aldeles udvandede og ligegyldige. De var blot et politikerkneb for at få de svageste i koderne til vende sagen til politikernes tilfredshed.

I næsten alle mainstream-medierne står at læse at Lissabon-traktaten kun bringes til folkeafstemning i Irland. Dette er naturligvis løgn. Vi husker den usminkede EU-grundlov - der har præcis samme indhold med en hel del kamouflage i følge bl.a. den tidligere franske præsident Valéry Giscard d'Estaing - blev afvist af både de franske og de hollandske vælgere i 2005: Du kan kontrollere dette ved at gå til:


http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Lisbon:

"Negotiations to modify EU institutions began in 2001, resulting first in the European Constitution, which failed (2005) due to rejection by French and Dutch voters."

Sonia


"if your heart is filled use your brain"