Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

lørdag, november 14, 2009

Danmark skal regeres fra Politiken og Det kongelige Teater

At Politiken kun vil ansætte afviste irakere for at omgå lovgivningen i Danmark betragtes af flere som et racistisk tiltag. Så nu vil nogen givet håbe på, at regeringen udvider hjemsendelserne til at omfatte flere folkeslag og andre end de afviste. Men da lønnen kr. 32.000 pr. mdr. på Politiken efter planen skal indkradses ved indsamling af frillige bidrag fra overklassen, der gerne vil holde på indvandrerne fra mere end 200 nationer, kunne man måske forestille sig, at selv de velhavende på et tidspunkt fik nok.

Mere om emnet herunder om det betaler sig for Liberalen


"if your heart is filled use your brain"

søndag, november 08, 2009

Personlige oplevelser kan enkelte gange give udslaget - men det er ikke noget regelbundet

En tidligere lille lykkelig kommunikationskonsulent Malene Lundahl på Nørrebro skifter nu postnummer, for hun fik til sidst en personlig oplevelse. Hun har råd til at flytte, men hun stiller fortsat de forkerte spørgsmål.

Dumheden er grænseløs


http://www.berlingske.dk/kommentarer/farvel-til-2200

Hendes afslutningsreplik:
"Politikerne snakker om mere politi og højere straffe. Ingen taler om hvorfor vi er endt, hvor vi er, eller gør noget for at give de unge et alternativ til at blive en del af bandeopgøret. Hvem gør noget? Skynd jer, inden det er for sent."

-------------------
Vor afslutningreplik:

'Nej, det er rigtigt ingen har talt om hvorfor, hverken før, under og sandelig heller ikke efter vil der være spørgsmålstillende, du har fuldstændig ret'.Tag det væk, inden det er for sent... Tag det så væk!

Lille forkælede dhimmitumpe:
DU SKAL FORBLIVE OG OFRE DIG I KAMPEN, DA DU ER EN DEL AF GRUNDEN TIL DET KUNNE SKE.


"if your heart is filled use your brain"

Etiketter: , ,

fredag, november 06, 2009

TOTALITÆRER SOM Hans Kornø Rasmussen VIL HAVE DE FÆRRESTE TIL AT BESTEMME OG LANDET OVERRENDT I LYNTEMPO - OG HELST I SIN EGEN LEVETID

kornoe

74 procent

...af vælgerne ønsker ikke at give valgret til de 16-17 årige, i følge Capacent-undersøgelse for DR. Hertil har den såkaldte 'ekspert i befolkningsudvikling' Hans Kornø Rasmussen følgende argument. Da de ældres andel netop vokser eksplosivt i de kommende år, så skal deres stemmer tælle mindre, og derfor skal nedsættelsen af valgretsalderen sandelig straks bringes til debat.

'Debat' er blevet erstatningsordet for indoktrinering under det politisk korrekte regime, 'debat' der kun skal finde sted, når toppen taber uforudset, husk det!


Det er nøjagtig som med indvandringen
: Når befolkningen er stærkt og antalmæssigt massivt imod den fortsatte indvandring, så vil Kornø Rasmussen sammen med EU have indvandringen 14 doblet frem til år 2024. Når det, der altså er sat udemokratisk igang, ikke kan standses uden krig, så skal udviklingen forceres for at tage danskerne på sengen.

Hans Kornø Rasmussen repræsenterer virkelig fjenderne af det danske demokrati, og han viser det ganske utvetydigt her.

Hvad er Kornø Rasmussen ellers for en størrelse:

Tænketanksmedlem, cand. polit. og foredragsholder Hans Kornø Rasmussen foreslog allerede i 1996 indvandringen eller tilstrømningen pr. år mangedoblet – fra 8 gange mere og gradvist stigende til 14 gange mere pr. år i år 2024. Fire år senere foreslog han indvandringen fordoblet i stedet på grundlag af rekordindstrømningen indtil da i 2000. Så kom Velfærdskommissionen og oplyste i 2005, at 3/4 af velfærdens fremtidige finansieringsproblem på langt sigt skyldes samme indvandring, i følge Børsen den 1. december 2005. Herefter foreslog Hans Kornø Rasmussen i ny bog atter indvandringen gradvist 14-doblet frem til år 2024 igen.

Skal vi ikke vide lidt om, hvor vi står fremover?

Hans Kornø Rasmussen meldte senest den 23. december 2005 i udgivelsen “Det ny Europa, Mellem kontrol og afmagt: EU’s asyl og indvandrerpolitik”, af DIIS : Institut for Internationale Studier, (manuskriptet angiveligt afsluttet den 23. december 2005) side 26:“…Statistikken viste, at skal den massive afgang fra arbejdsmarkedet erstattes, mand for mand, med mennesker udefra, måtte indvandringen i 2005 have været ottedoblet i forhold til indvandringen i midten af 1990’erne. Et niveau, der skal holdes det efterfølgende tiår, hvorefter indvandringen skal 14-dobles frem mod år 2024.

Som vi har forstået Kornø Rasmussens argumentation går den noget i retning af, at den reduktion, der i fremover kan forventes at ske i den danske arbejdsstyrke – læs: mængde af skatteydere – skal erstattes af indvandrere, men når indvandrernes procentvise tilknytning til arbejdstyrken er meget ringe, skal vi have en meget større indvandrerstrøm end hidtil.

Beregninger viste, hvilken kolossal stigning i indvandringen der skal til, hvis EU-landene vælger at erstatte dem, der forlader arbejdsmarkedet under en faldende nytilgang til arbejdsmarkedet, med indvandrere udefra. At statistikkerne i 1996 havde regnet rigtigt, viser sig i dag, hvor alle de gamle EU-lande slås med meget vanskelige og komplicerede reformer, når landenes økonomier skal omstruktureres til at klare fremtiden, hvor flere pensionister skal forsørges af en faldende arbejdsstyrke. Velfærden kan ikke finansieres over skatterne, og den internationale konkurrence uddyber krisen yderligere. Var det noget Kornø havde overset?

Og vi kan igen spørge som så ofte før: Kan det virkelig være rigtigt, at en sådan person, der har deltaget særdeles aktivt i at bringe Danmark i knæ med det skattefinansierede velfærdsregime inklusive den lave danske fertilitet og dermed aldringen fra 1968, derefter med indvandringen af fremmede i et truende antal til Danmark, så landet med sikkerhed går under inden 40 år, en sådan herre skal lydhørt og dermed eftersnakket af den laveste mellemproportional kunne fremture med forslag om acceleret indvandring og afskaffelse af demokratiet, fordi det støder hans smag for samfundsstyre, og landets fuldstændige ødelæggelse ligger ham så meget på sinde, at den ubetinget må ske i hans personlige levetid?


"if your heart is filled use your brain"

Etiketter: , ,