Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

lørdag, august 27, 2011

SAA VIGTIGT ER VALGET

Ikke én ud af tusinde forudså katastrofen. Under én ud af syv indså katastrofens mulige komme, før det var for sent. Hvor stor en andel af de resterende cirka seks syvendedele eller ca. 85%, der enten opdagede katastrofen komme for sent, og hvor stor andel, der end ikke vil opdage katastrofen, efter den er indtruffet, gider vi ikke interessere os for.

Eller under 1 promille, under 15 procent og cirka 85 procent. 'Det er afgjort de 85 procent der skal bestemme, for de er flest'. Om du stemmer på de røde eller de blå eller de grønne eller de violette, eller du undlader at stemme, er fløjtende ligegyldigt. Valget er mest noget med smagen, moden og måske trenden for børn af tiden. To generationer forblev børn livet igennem. Derfor gik det galt. Derfor kan det ikke blive bedre, før børnene i dag er blevet bedsteforældre. Om det bliver bedre ved vel ingen.

4. del af Eduardo Farahs budskab i

februar 1989

Indtalt af J. E. Vig den 22. oktober 2009:

http://jensn.podbean.com/mf/web/f6v38y/jev.mp3

Varighed: 6:17

Fra 2009 tog indvandrerbander magten fra ordensmagten flere steder i Europa ud over de nævnte i 1989 på lydoptagelsen: Rotterdam, London, visse områder af Berlin, Malmø, Københavns vestkvarterer, kvarterer i Odense for at nævne nogle få af utallige steder.

1. del, 2. del, 3. del


Vi fik ret efter 24 års kamp, hvor vi ofrede alt; men det er lige meget: Danskerne finder sig passivt i alt for ikke at ofre noget, og derfor mister de alt.



"if your heart is filled use your brain"

fredag, august 12, 2011

International forskning viser vi mister vores væsentlige ressource i dette århundrede


Anerkendt internationalt – i Danmark er det straks en anden sag

Indvandringen øver indflydelse på det gennemsnitlige IQ-niveau i Danmark. Professor emeritus dr. phil. Helmuth Nyborg har netop i april 2011 fået publiceret sine nyeste forskningsresultater i internationalt tidsskrift. Den officielle danske befolkningsmodel, d.v.s. opgørelsen af befolkningen (folketallet) fordelt på oprindelser og perspektivet fremover for samme vurderedes ikke brugbar for forskningsopgaven. En korrigeret befolkningsstatus pr. 1. januar 2010 måtte udarbejdes byggende på FN’s anbefalede fertilitetsrater for de herboende immigranters oprindelser. De internationale, anerkendte gennemsnitlige IQ-mål for de respektive lande i verden er indbygget i retro-analysen og befolkningsprognosen.

Forskningen er dokumenteret i:  The Article: The decay of Western civilization: Double relaxed Darwinian Selection (PDF)

ABSTRACT:

“This article briefly describes Lynn’s view on what makes modern populations rise and fall. It then provides a demographic analysis of what happens to modern sub-fertile high-IQ Western populations when Internal Relaxation of Darwinian Selection (IRDS) combines with External Relaxation (ERDS, in the form of super-fertile low-IQ non-Western immigration) into Double Relaxation of Darwinian Selection (DRDS).The genotypic IQ decline will ruin the economic and social infrastructure needed for quality education, welfare, democracy and civilization. DRDS is currently unopposed politically, so existing fertility differentials may eventually lead to Western submission or civil resistance.”

 copywrite: 2011 Elsevier Ltd. All rights reserved.

Alternative befolkningsmodel beskrevet kort på engelsk: http://www.lilliput-information.com/index-population-account-corrections (PDF)

Netop i 2010 meldte FN om behov for korrektion af de indtil da forventede fertilitetsrater i verden. Dette førte til et alternativ, en  analysen byggende på andre fertilitetsrater for de respektive immigrants-oprindelser end de hidtil anbefalede af FN. En kommenteret befolkningsstatistisk analyse med korrigeret befolkningsstatus pr. 1. januar 2011. Udviklingen tilsvarer og resultaterne er i princippet de samme som udviklingen og resultaterne vist i den engelske artikel ovenfor. I den seneste danske gennemgang (30. marts 2011) er IQ-faldet på sigt lidt større svarende til højere fertiliteter for udenlandske oprindelser. I den seneste og ajourførte danske gennemgang er problemerne med den officielle danske befolkningsopgørelse på en række felter konkretiseret kort.

Danske befolkningsstatistiske gennemgang, 30. marts 2011: Immigraterne og deres efterkommere i Danmark 1979-2072 (PDF)

J. E. Vig, cand. oecon., 3. august 2011



"if your heart is filled use your brain"

Etiketter: , ,