Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

mandag, marts 28, 2011

Rockwool fondens kriminalitetsfordeling underbygges ingenlunde

Det burde være overflødigt at oplyse, at Rockwoolfondens undersøgelse af kriminalitetsfordelingen bygger på optællingsbegreberne ‘indvandrere’ og ‘efterkommer’. Disse begreber var uanvendelige allerede da de blev besluttet taget i brug i 1991. Det er blevet betydeligt værre siden. De fødte i Danmark af udenlandske statsborgere og de fødte i Danmark af naturaliserede lægges i kategorien danskere, selv Danmarks Statistik indrømmer dette (refereret i sidste link). Herved tørres de ikke-vestliges kriminalitet af på danskerne i undersøgelsen, fordi en meget stor del af den kriminalitet, der begås af unge med forældre af ikke-vestlige oprindelse og herkomst familiemæssigt, derved aflæses i de officielle optællinger, som var den begået af danskere.

Den såkaldt borgerlige regering har gjort ondt værre ved at ændre lov om indfødsret 7. juni 2004.

Den daværende danske Rigsdags første indfødsretsudvalgs-formand N. F. S. Grundtvig, der tildelte 5 danske statsborgerskaber det første år (alle til vestlige naboerne), ville, hvis han havde vidst, hvad der passerer i dag, ikke alene vende sig i sin grav, men fortsætte i en jævnt hvis ikke i en accelerende, roterende bevægelse.

Opgørelses-farcen uden nogen komplikationer

"if your heart is filled use your brain"

Etiketter: , , ,