Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

torsdag, juni 03, 2010

VELFÆRDEN BLIVER PAAVIRKET

HVEM SKAL NU BETALE, INGEN HAR RÅD TIL MERE?

Det er simpelthen fnidder og chikane regeringen har fat i med sin spareplan. OECD har allerede skudt planen i sænk som ganske og aldeles utilstrækkelig. Hvis vi vil forstå, hvori det mest udanske består, skal vi afgjort heller ikke lytte til "Jeanne D'arc", der kun kender en ideologisk vej: flere offentlige ansættelser på det 1. det 2. eller det 3. arbejdsmarked ("frivillige") og mere skat. Fra den side afvises simpelthen, at der kan findes en bunden opgave. Det svarer til at man kan gå i banken, bruge ideologiske argumenter og dermed overtale sin bankrådgiver til at annullere ens gæld.

Man skal først og fremmest forstå problemernes størrelsesorden. Bare for at holde det værste fra døren, skal der spares mindst 100 mia. kr. det første år og absolut uden skatteforhøjelser, da skatterne i forvejen er alt for høje og tvinger virksomheder væk eller i knæ ved kapitaldræningen, og der skal spares mindst 175 mia. kr. 2. år, stadig uden skatteforhøjelser, for deflationen har været i gang de sidste to år i Danmark.

Og hvordan gøres det?


Det er tragikomisk at se, hvor let og gelinde det gik sidste og forrige år, da tonen var anlagt af samme uvidenhed til fortsat velfærdsvækst og automatisk vækst i samme:

Bruttonationalproduktet gik næsten ned til 2006-niveauet

i 2009, et fald på 68,4 mia. kr., men ikke desto mindre

forøgede de ledende de offentlige udgifter med samme

68,4 mia. kr.

For 2010 øgedes de offentlige udgifter igen på budgettet

med knap 43 mia. kr. i løbende priser

Skulle de offentlige udgifter blot følge bruttonationalproduktet, underskuddet skal, har EU meddelt, skal de offentlige udgifter for 2010 forudsat nulvækst eller mindre tilbagegang mindst ned fra de 2010-budgetterede 1.012.881.000.000 kr. til højest 836.225.000.000 kr. (niveauet i 2006), d.v.s. et fald på 177 mia. kr.

Velfærd og indvandring fører til kollaps om 2-4 år


J. E. Vig




"if your heart is filled use your brain"