Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

torsdag, oktober 06, 2005

Svenskerne i mindretal?

Svenskerne i mindretal inden 2050
- ifølge svenske nationaløkonomisk forsker

IoD-prognose for Danmark var højest sandsynligt den mest realistiske, efter vi omkring den 20. august 2005 læste alt muligt i den danske presse om reviderede befolkningsprognoser for Danmark.

Nu har vi så svenskeren Thomas Lindhs redegørelse til den svenske presse. Thomas Lindh er nationaløkonom og ansat som ledende forsker på Instituttet for Fremtidsstudier i Stockholm. Udtrykket 'tror Thomas Lindh' (nedenfor) er opfundet af en infam presse. En rigtig forsker tror ikke... på noget af denne verden.

Vi vidste godt vi havde ret uden at få refereret denne prognose for Sverige, for vi holdt os til sandheden. Sandheden er altid én. Løgnene er utallige, og de vælter hver dag ud af medierne. Heldigvis skal der flere og flere løgnene til, og de skal også være større hele tiden. Det ved enhver der har været ude på den galej, f.eks. i sin barndom.

IoD-prognosen: http://www.lilliput-information.com/edu/index.html


Sverige
Metro 050929 inrikes:

ÖVRIGA EUROPA KOMMER att se Norden som det stora naturreservatet i norr. I vissa områden av landet blir detta den enda möjligheten att över huvud taget behålla en befolkning, tror Thomas Lindh.Ökad invandring är nödvändigt för att ta hand om de gamla i framtiden, tror Thomas Lindh. År 2050 kommer mer än halva Sveriges befolkning att vara invandrare eller andra generationens invandrare.

(IoD: har fremhæves og lavet afsnitsbrud)

Det tror Thomas Lindh, forskningsledare på Institutet för framtidsstudier i Stockholm.- Det Sverige som vi känner i dag kommer inte längre att finnas. För att klara att försörja alla våra gamlingar måste vi få in mer folk. Det kommer att bli en omfattande arbetskraftsinvandring, säger han. Så allt det typiskt svenska, som att äta sill och dricka nubbe, försvinner?
Alltid kommer det väl att finnas någon som gör det. Men det kommer att vara långt ifrån lika vanligt. Kommer vi inte längre att vara ett land som samlas kring firandet av stora helger?

- Kanske blir det som i USA, där thanksgiving är något som firas av alla möjliga grupper på väldigt olika sätt.Blir vi inte lika blonda längre?

- Inslaget av blonda, blåögda minskar något. Invandringen kommer i huvudsak från Mellanöstern och Nordafrika. Blir Sverige muslimskt?

- Ja, det kommer att bli ett mycket kraftigare muslimskt inslag. Hur blir Sverige i övrigt, ett science fiction-samhälle med väldiga tekniska finesser?

- 1950 hade man mycket fantasier om att människor i vår tid skulle flyga till jobbet i sin egen flygmaskin. Den typen av utopier tror jag inte är aktuella. Ekoturism blir stort, övriga Europa kommer att se Norden som det stora naturreservatet i norr. I vissa områden av landet blir detta den enda möjligheten att över huvud taget behålla en befolkning. Ökar klyftorna mellan fattiga och rika?

- Det finns risk för det. Skillnaderna kommer att öka framför allt mellan de yngre och de äldre. Den stora befolkningen över 65 år kommer att vara en ekonomisk belastning. Det kan hända att vi sjunker tillbaka till Fattighjons-Sverige. Thomas Lindh
. Familj: Fru och sex barn.. Bor: Uppsala.. Yrke: Nationalekonom.
. Framtidsdröm: Att utvecklingsländernakommer i kapp oss. Det kommer tyvärr att talängre tid.Med venlig hilsen
Ebbe Vig
www.informationomdanmark.dk

Fortæl os hvad vi gør på:
http://modstandskamp.blogspot.com/


"if your heart is filled use your brain"

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home