Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

onsdag, juni 07, 2006

USA vor sikre allieredeModydelsen er Immigration
Europæisk-Arabiske Dialog: http://danmark.wordpress.com/2006/05/30/europaeisk-arabiske-dialog
-k%c3%b8rer-med-express-fart
forstås kun, når det indses, at der altid foreligger en modydelse i storpolitik. Jeg har skrevet om modydelsen forsigtigt – uden økonomibetragninger økonomibetragtninger på: http://danmark.wordpress.com/2006/06/05/usa-arabien-eu-i-dilemma/

Skriges dette ud flittigt suppleret med brug af fantasien og tro på det ene og det andet i denne verden, så finder de værste pludselig en kærkommen og tiltrængt begrundelse for krigen i Mellemøsten, der er mindst 75 pct. forkert. Det er derfor du ikke har hørt noget herom i mainstream-medierne i Europa og næsten ikke i USA heller.

Geopolitiske skaktræk foretages kun, når flere, typisk 3-4, oplagte begrundelser foreligger. Det viser historien. For eksempel har USA ikke nægtet Euro-valutaen en chance. At de europæiske ledere valgte at holde den oppe på oliehandelen og ikke på et velfungerende Europa med høj beskæftigelse – TVÆRTIMOD! - betyder det blive Euro, der fører direkte til ustabiliteten m.v. sammen med masseindvandringen af muslimer, hvor man kan vælge at holde på de tyske og de franske ledere, der synes at sælge alt for deres nymerkantilistiske drømme til højestbydende og blæser på de fremtidige europæiske generationer.

Men Europa kan ikke vinde noget verdensherredømme, og USA og England vil ikke have én magt i Eurasia, for så ved de, det bliver kineserne, der vinder, når olierigdommene ophører, inden århundredet er gået, og Euroen er væk (selvfølgelig kører de både med livrem og seler, se nedenfor). Derfor vil de komme os til undsætning, hvis vi sætter os til modværge, også fordi en US-præsident ikke kan leve med, at amerikanernes historiske rødder i Europa udslettes. Sådan er det! Det er sket to gange før, og de gør det kun modvilligt p.g.a. af "det gode europæiske selskabs" bagvedliggende ønske om frigørelse og måske et ophør med alliancen med USA. De europæiske ledere forventer kun at centralisere magten yderligere via olie-produktionen, der nu begynder at komme til enden i Mellemøsten (oliekilder peaker) - prisen herfor er indvandring af deres overskudsbefolkning til Europa og diverse udviklingsprojekter og anden støtte til de oliefattige lande/områder i Mellemøsten.

USA spiller kortene klogest og har alene militærmagten i verden, og det bemærkes, hvorledes de europæiske økonomier syner hen, mens kunstvalutaen Euro flyder i olie, og problemerne på den europæiske hjemmefront bliver stadigt værre. Noget tilsvarende sker ikke for USA, fordi Euro overtager noget af et hensynende marked med sit kostbare aftalte araber-olie-løft, og fordi USA netop benyttede sig af globaliseringens muligheder fra begyndelsen, og i den forbindelse samtidig fik et sikkerhedsnet under dollaren ved at sælge trecifrede dollarmilliarder af US-statsobligationer og igangsætte en mængde outsourcing til bl.a. Kina fra begyndelsen af 1980erne.

Bosnien- og Kosovo-krigene var EU-krav om ekspansion - kaldet trussel - rettet til NATO, mest inspireret af Uffe Ellemann-Jensen og Hans Dietrick-Genscher, der tog ned og anerkendte en islamisk stat, Bosnien, egenhændigt i det tidligere eks-Jugoslavien på EU's vegne, mens der var på det nærmeste uligevægtige mennesker i de ovale værelse i Washington - det sker ikke igen. Merkantilismen - deraf ny-merkantilismen -gik ud på at rage til sig og ikke begribe, at velstand kommer af samhandel og ordnede forhold på hjemfronten.

HORACE GREELY HJALMAR SCHACHT skrev i sin dagbog, november 1918: "Gewalt nicht noch Geld / Formen die Welt. / Geistige Kraft und sittliches Handeln / Vermögen Welten zu wandeln".

Hjarmer Schacht blev frikendt ved Nürnberg-processerne og deltog i 20. juni attentatet mod Adolf Hitler.

MERKANTILISME (i 1500-1700-årene):”Eksporter ikke dine gode naturlige eller producerede hjemlige varer, men prøv at få fat i alt det du kan fra fremmede lande”. Inspireret især af guld og sølvfundene rundtom i verden. Spanien gik statsbankerot på dem.

Nu er det at leve højt på oliehandelen.

DAVID HUME (1711-1776), skotsk filosof, præst og økonom satte sig op mod merkantilismen: “Penge er ikke, ærligt talt, et af emnerne for handel, men kun et instrument, som handelsmænd blev enige om til et lette byttet af én vare med en anden.” (mit: bemærk, dette restriktive og for teoretiske udgangspunkt, der desværre får alt fremadrettet i disse sager til at kikse)


"if your heart is filled use your brain"

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

The Hideden History of Zionism
Ralph Schoenman

http://www.marxists.de/middleast/schoenman/index.htm

10 juli, 2006 05:40  
Blogger Joern said...

All Isms lead to the same

27 juli, 2006 23:56  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home