Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

tirsdag, maj 23, 2006

Fri indvandring - forslag fra det liberale Venstre

Opfølgning og ajourføring - mainstream medierne bruger det ikke

(millimeter-korrigeret efter kommentar fra opmærksom anonym)

Om vi husker islamisten Said Mansour. Han anses for ideologigisk bagmand for terrorister i Europa og kobles sammen med både Al Queda, AlZarkawi og de terrorsigtede unge med relationer til Bosnien. Så var der fyren fra Guantanamo, også en "dansker" med navnet Slimane Hadj Abderrahmane. Det var "den dansker", der led overlast på Guantanamo-basen, bare fordi han havde været på et enkelt træningskursus hos Verdens dagsordensætter og havde en smule meddelagtighed i et røveri i Bruxelles. Jeg havde foretaget en delvis forveksling af de herrers aktiviteter på fri fod, og sandelig sendt Mansour helt fejlagtigt på en tur til Guantanamo, hvilket en opmærksom anonym nu har oplyst mig om.

DETTE SKAL JEG DYBT BEKLAGE!

Og det var så uretfærdigt, så umenneskeligt, men endelig fik vi ham (den rigtige dansker) så hjem og for den anden (danskeren Said Mansour) fik vi stort opsat portrætudsendelse med bekræftelsesinterview på dansk TV. Vi fik at se, hvor han købte sine DVD-er og lydbånd og sin frugt i Brønhøj i København, og hvilke sunde og fornuftige interesser han dyrkede, ham "danskeren". Vi så hans pæne omgangskreds. Og der var ikke et øje tørt.

Måske en kommende rådgiver for regeringen, tænkte vi.

Så var han meget uheldig at blive koblet sammen noget terrror - vistnok i Spanien eller London. Så måtte han med terrorloven i fængsel i Danmark. Nu hverver han terrorister i fængsel efter fængsel. Samtidig afsløres, at det samme gør 10 andre terror-dømte i Spanien. I München dømte domstolen også én den 11. januar 2006. Hvordan det går i Frankfurt, Wien, Amsterdam og Stockholm hører vi ikke meget om, før de vælger at fortælle os det på TV, eller vi hører braget.

Det er på den baggrund og ikke mindst som følge af den arbejdsgiverønskede lavt beskattede lave løn i den gamle Østblok, at vor regering nu skal have åbnet for alle sluserne: Fri indvandring til lavere løn og måske lidt skattereduktion til at begynde med. Allerede før valget i 2001 var der i Danmark indført en såkaldt jobkort-ordning (Greencard i USA), der indebærer en maksimal skatteprocent på 25 pct. af indtjeningen de første tre år for udenlandske, højtuddannede nøglemedarbejdere.

Med denne beskatning opnår de pågældende samme rettigheder og samme adgange til den offentligt finansierede danske velfærd som danskerne, der ganske vist skal betale den fulde pris. Tilmed en så høj pris at vore salgbare produkter ikke kan produceres og afsættes i tilstrækkelig mængde. De ledende ved altså godt, det er hel galt fat. Dokumentationen finder du på: http://www.workindenmark.dk/Taxation/0/1/0

Det er med at være på forkant med direktiver fra EU: dokumentation :
http://danmark.wordpress.com/tag/european-integration/

Vidste du: at specielt asylansøgerne tilmed får bilerne billigere end danskerne, meget billigere, således at der tidligt opstod et særligt brugtvognsmarked forbeholdt indvandrere, men således at fortjenesten ved videresalg af bilerne til danskerne naturligvis tilsvarende er større. Dokumentationen finder du på: http://www.lilliput-information.com/af2.html

Og ved du hvem der afslørede det? Det gjorde såmænd kommunisten advokat Karl Madsen i 70-erne.

Den største fagforeningssammenlutning herhjemme meldte 11. januar 2006, at 13.000 medlemmer melder sig ud af foreningskomplekset hvert år, angiveligt ”fordi alle sammen pludselig skal pensioneres”. Gud nåde og trøste dem, hvis det sker medens de arbejder. Vi har nemlig som det eneste land i verden ikke fagforeningsfrihed i Danmark.
Dokumentation: http://www.lilliput-information.com/fag.htm .

Nej, de afskediges fordi produktionerne ikke betaler sig med den fagforeningsbestemte for høje løn og 68-ernes alt for høje skatter, og derefter kan de ikke betale fagforeningskontigentet og for medlemskabet af arbejdsløshedskassen samtidig. Desuden forlænges optjeningsperioden og dagpengerettens varighed reduceres hele tiden. Så kommer de hurtigere igennem røret. Det er lissom med haveslangen.

Så er det vi spørger: Hvem bestemte masseindvandringen? De samme som bestemte 40 års løn- og skattegalop? De samme som bestemte, at landet tilhørte Muhammeds og Karl Marxs totalitære arvinger.........(jeg vover et øje) : De samme som valgte den forkerte side i Irak.
Vi må håbe for dem, at de vinder krigen.

Med venlig hilsen
http://www.informationomdanmark.dk/


"if your heart is filled use your brain"

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du aner ikke hvad du taler om

Said Mansour har IKKE været i nærheden af Guantanamo.
Said Mansour er en islamist der bor i Brønshøj og flere gange har været mistænkt for terrorisme af PET.
Mansour anses for en nideologigisk bagmand for terrorister i Europa og kobles sammen med både Al Queda, AlZarkawi og de terrorsigtede unge med relationer til Bosnien.

Fyren fra Guantanamo hedder Slimane Hadj Abderrahmane

24 maj, 2006 08:35  
Blogger Joern said...

Jeg beklager meget at jeg skulle have forvekslet de to typer.
Er din overskrift ikke lovligt malende.
Forskellen er altså ikke så stor, når vi bortser fra deres navne, men ser på deres frie aktiviteter under liberalen og internationalen.

m.v.h.
Jørn E. Vig

24 maj, 2006 09:43  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home