Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

lørdag, august 27, 2011

SAA VIGTIGT ER VALGET

Ikke én ud af tusinde forudså katastrofen. Under én ud af syv indså katastrofens mulige komme, før det var for sent. Hvor stor en andel af de resterende cirka seks syvendedele eller ca. 85%, der enten opdagede katastrofen komme for sent, og hvor stor andel, der end ikke vil opdage katastrofen, efter den er indtruffet, gider vi ikke interessere os for.

Eller under 1 promille, under 15 procent og cirka 85 procent. 'Det er afgjort de 85 procent der skal bestemme, for de er flest'. Om du stemmer på de røde eller de blå eller de grønne eller de violette, eller du undlader at stemme, er fløjtende ligegyldigt. Valget er mest noget med smagen, moden og måske trenden for børn af tiden. To generationer forblev børn livet igennem. Derfor gik det galt. Derfor kan det ikke blive bedre, før børnene i dag er blevet bedsteforældre. Om det bliver bedre ved vel ingen.

4. del af Eduardo Farahs budskab i

februar 1989

Indtalt af J. E. Vig den 22. oktober 2009:

http://jensn.podbean.com/mf/web/f6v38y/jev.mp3

Varighed: 6:17

Fra 2009 tog indvandrerbander magten fra ordensmagten flere steder i Europa ud over de nævnte i 1989 på lydoptagelsen: Rotterdam, London, visse områder af Berlin, Malmø, Københavns vestkvarterer, kvarterer i Odense for at nævne nogle få af utallige steder.

1. del, 2. del, 3. del


Vi fik ret efter 24 års kamp, hvor vi ofrede alt; men det er lige meget: Danskerne finder sig passivt i alt for ikke at ofre noget, og derfor mister de alt."if your heart is filled use your brain"

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home