Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

mandag, oktober 10, 2005

Lille officiel indrømmelse

Information om Danmark

Her er ikke mange tal:

Til kronikken i Jyllandsposten

'De fremmede og kriminaliteten'
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3309728

af Carsten Ringsmose 10/10

skal meddeles en nødvendig korrektion:

De 8 pct. fremmede og de 28 pct. indsatte i fængslerne er ikke rigtigt. De naturaliserede og deres efterkommere medregnes ikke i nogen af procenttallene. Det betyder, at de 8 pct. snarere bliver 14-16 pct., og at de 28 pct. bliver 40-50 pct. Det faktum at her rent faktisk er mange flere bærere af samme fastholdte traditioner og normer, betyder også, at de ikke er så kriminelle (i forhold til deres andel), som Carsten Ringmoses tal kunne forlede os til at antage. Når overkriminaliteten er 2-4 i stedet for 4-5 gange, er det ikke nødvendigt at overdrive. Disse forhold, som jeg her henviser til, er kendt stof i vide kredse.

Citat fra kronikken:
”I de seks år fra 1999 til og med 2004 opnåede 81.998 personer dansk statsborgerskab, og blev overført fra gruppen "fremmede" til "danskere" med det resultat, at en tilsvarende stor del af fremmedkriminaliteten kom til at fremstå som dansk - og dermed dobbelt skjulte den store kriminalitet blandt fremmede.
Under disse omstændigheder må vi hilse den nye statistik velkommen.”
IoD har fremhævet den sidste sætning med rødt.

HVORFOR HAR MAN LIGE VALGT SEKS ÅRS NATURALISATIONER?
DE NATURALISEREDE FØR 1999 OG DERES EFTERKOMMERE, KAN
DE IKKE BEGÅ KRIMINALITET?

Nej, vi kan afgjort ikke hilse den nye statistik velkommen, for 81.998 (det optalte antal naturaliserede siden 1999) udgør mellem 1/4 og 1/5 af alle de naturaliserede og deres efterkommere, der behørigt skal medregnes uden for danskergruppen.

Det kan ikke ske med den nuværende uegnede registrering. Den skal erstatte med den registrering, der er beskrevet kortfattet i : http://www.lilliput-information.com/atda.html

Med dette mystiske valg af 6 års naturalisationer - der trods alt er en lille indrømmelse - ser vi således at en mindre flig kan trækkes frem i lyset nu efter 13 års uophørt kritik, men samtidig skal man sikre sig, at afsløringen ikke bliver for stor, så vor kritik, der systematisk skulle forties i 13 år, kunne nyde gavn heraf.

… Vi havde dog ret, og det er jo betryggende.


"if your heart is filled use your brain"

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home