Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

torsdag, oktober 05, 2006

Samme loegn hele vejen

Den første og den sidste skæbnesvangre ideologi-løgn var den samme i det 20. århundrede - afsløret i en kort version

At ideologier har taget udgangspunkt i for eksempel Hegels og Platons ideologi-systemer kan bestemt ikke afvises. Men det er meget fejlagtigt at se bort fra den generelle indflydelse, som Oplysningstidens tænkere - herhjemme suppleret med 'Det moderne Gennembruds' talsmænd - har haft på fremkomsten af ideen om et verdenssamfund startende med Socialistisk Internationale i 1840-erne.

Det er dog hvad Henry Morgenthau gør i bogen 'Germany is our problem'. Den var signeret af Henry Morgenthau Junior (tidligere finansminister i USA) lige efter Den Anden Verdenskrig. Bogen var skrevet af Harry Dexter White (oprindelig Weiss). 'Teologiske betragtninger', benævnte John Maynard Keynes - der blev udvalgt til at lave den bizarre økonomi-dagsorden for den vestlige verden efter Den Anden Verdenskrig - nogle lignende reaktioner efter Den første Verdenskrig (i 1919).

Doctor Wilhelm Wundt og hans dyriske experimental-psykologi skulle have været nævnt på linie med Hegel og hans tossede filosofi om Guds bevidsthed før skabelsen. Det er ikke fair at bortse fra Wundts internationalisme. Nu kan vi måske bedre forstå hvorfor.Sandheden er (det,) hvad du tror på (?) , fra hvilken dette er et uddrag, forhåbentlig vil kunne hjælpe på forståelsen.
Wundt løj også over den europæiske offentlighed om Den Første Verdenskrig sammen med 91 andre kendte tyske personligheder. Dette påviste den danske digter Johannes Jørgensen i 1918. Dette afsløres også i 'Sandheden....' "De, der underskriver Versailles traktaten underskriver dødsdommen for mange millioner mænd, kvinder og børn", skrev J. M. Keynes på side 147 i sin bog 'The Economic Conquences Of The War', udgivet 12. december 1919. Hans tænkte på tyskerne.

At ignorere kommunismen samtidig med Tyskland foreslås omdannet til en delt landsbrugsrepublik kan ikke beskrives som intelligent amerikansk tænkning. Der skal andre forklaringer til. Kommunismen er jo død. Åh, er den det? Det har jeg ikke bemærket. Hvad så med KOMM-UN-ISMEN?

Tyskland kunne forsyne omkring 40 mill. med fødevarer, eftersom Tyskland var et landbrugsland, skrev John M. Keynes. Så tidligt i den industrielle udvikling ville det have haft som konsekvens, at omkring 15 mill. ville have måttet forsøge at at emigrere fra Tyskland, skrev Keynes. Keynes gennemgår også de ringe muligheder for at et sådant emigrations-projekt ville have kunnet lykkes. En accept af konsekvenserne af et lignende arrangement efter Anden Verdenskrig, som foreslået af Morgenthau, byggede på endog værre - men lad os sige samme - 'teologiske betragtninger'.

John Maynard Keynes er den engelske økonom, hvis tænkeskema har ligget alene i front overalt hos de besluttende i den vestlige verden efter Den Anden Verdenskrig. Ham har vi skullet lytte til, og hvis ikke lyttede, skulle vi dog leve med konsekvenserne af hans tænkeskema, allesammen.

Gad vide om en anden marionet vil foreslå samme løsning for tredie gang, når den Europæiske Union kollapser med EURO og EU-grundlov.Bemærk, internationalisme i dag var den første og den sidste ideologi, i realiteten siden 1776.


"if your heart is filled use your brain"

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home