Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

torsdag, april 27, 2006

Bendt Bendtsens advarsler i underligt svøb?

Information om Danmark

Bendt Bendtsens advarsler indsvøbt i stof fra
Kejserens Nye Klæder

Vi kan ikke begribe, hvad Økonomi- og Erhvervsministeriet angiveligt skulle have skrevet i en rapport om boligpriserne, og vi kan ikke få adgang til rapporten fra ministeriets netside, da linkene ikke virker.

Vi læser de underligste ting herom i referat på DR-teksttv i denne forbindelse, bl.a.: ”…I de senere år har prisstigningerne på boliger medført et rentefald…”
”…En rapport fra Økonomi- og Erhvervsministeriet viser, at to tredjedele af de seneste års prisstigninger på ejendomme ikke kan forklares med hverken udviklingen i renten eller i samfundsøkonomien…”

Har vi problemer med fastlægge de afhængige, uafhængige variable og parametrene i en virkelighedsfjern model??

Det er faktisk utroligt, hvis det er gået ministeriet forbi, at en lignende udvikling har været gennemløbet overalt i Vesteuropa i de senere år. Der er ikke tale om mystik.

Boligprisspørgsmålet er for længst gennemgået i alle detaljer på:
http://www.lilliput-information.com/eje/index.html

Vi har i denne forbindelse fundet det nødvendigt at skrive orienterende

Til Økonomi- og Erhvervsministeriet og til Økonomi- og Erhvervsministeren

Vi finder det yderst pinligt 27/4 at læse DR-Teksttv nr. 155, der indeholder fuldstændig modstridende og lidet troværdige oplysninger angiveligt omhandlende en minister-advarsel til boligkøbere jf. en rapport, der skulle være udgivet af ministeriet, at vende til ministeriets netside.

3 af 5 link under Sidste Nyt virker ikke
5 ud af 5 link under Nyhederne fra styrelserne virker ikke.

Det kan vi ikke bruge til noget.

NB:
Oplysningerne 27/4 på DR-teksttv nr. 155 er lidet flatterende og vidner om ingen indsigt i samfundsøkonomiske spørgsmål. Denne manglende indsigt tørres berettiget eller uberettiget af på ministeriet.

Med venlig hilsen
Jørn E. Vig
www.lilliput-information.com


"if your heart is filled use your brain"

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home