Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

mandag, januar 12, 2009

From War Of Terror To Frontier War

From War Of Terror To Frontier War

An English version

En ren terrorkrig er yderst vanskelig at få standset, uden al for mange begrænsninger for alle borgeres rettigheder.

Først nu skilles fårene fra bukkene. Splittelsen først i jødehadere og jødetilhængere kan være et første skridt. Når det har kørt en tid, vil vi se voldsomhederne tiltage. Splittelsen vi ser vil helt naturligt og af nødvendighed brede sig i hele Europa - ikke sprede sig, da denne form er født passivform modsat mainstreams new-speak.

Dette skal føre til en splittelse af EU på det helt konkrete eller reale plan, ikke længere stabilt byggende på ideologiske planer med floskler og almindeligt medløberi herunder ny-merkantilisme og Eurabia.

Ideologien samlede, men virkeligheden spreder.

Vi har faktisk tidligere hørt små pip om et Europa uden USA-indflydelse eller uden spekulationsindflydelse fra uvidenheds-eftersnakkere, der ikke har forstået, at netop dette system har de selv skabt grundlagets virke for.

De og deres forgængere har endda gjort det gang på gang, men de fleste er ganske historieløse og kun forblindet af deres egen umiddelbare magt eller ideologiske drømme om en uvirkelig fremtid, ja, så glemmer de historiens store pendul, der altid vender tilbage, fordi det er de samme mennesker, de samme menneskelige egenskaber, der skaber postyret hver gang. De har ellers afskaffet de menneskelige egenskaber pr. etisk forordning, og de har endda skabt et nyt menneske for at konsolidere magten og at sikre sig selv.

Ideologi, Etik og Politik skulle blive det samme, mente et par generationer i toppen, fordi de fik deres vilje med forstand, men uden visdom.

Det giver måske til sidst det nødvendige resultat, som vil vise sig, terrorkrigen og troløsheden kan måske vendes til en frontkrig, hvor fjenderne kender hinanden og deres respektive tilhold.

En sådan krig kan vindes.

Sonia

Meget fint supplement på Hodja


"if your heart is filled use your brain"

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home