Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

onsdag, november 14, 2007

Politikerne bekymrer sig ikke om virkeligheden

sne.gif

Velfærdskommissionen tegnede billedet tydeligt til offentligheden i november 2005. Året efter kom Rockwoolfonden til det samme resultat. Disse er regeringens tænketanke, men de talte for døve øre, når vi lytter til politikerne. Det er som om politikerne er kørt helt af sporet:

Gruppen indvandrere fra ikke-vestlige lande modtager som helhed dobbelt så meget i kontantudbetalinger og service regnet i penge, som samme gruppe som helhed indbetaler i skatter og afgifter. Vi kan også sige, at i gennemsnit belaster ikke-vestlige indvandrere den offentlige sektor, der må hente sin købekraft fra virksomhederne og hos de øvrige skatteydere, dobbelt så meget, som de bidrager til samme i gennemsnit.

Sådan er udviklingen gået siden 1984, der var året efter vi fik den famøse udlændingelov af 1983, der blotlagde landet med adgang til frit ophold inden for grænsen, medens de fremmedes sager behandledes med anke på anke og med omvendt bevisbyrde samt jurisdiktionen udstrakt til jordkloden. Regeringen har fortsat absolut flertal sammen med støttepartiet; men intet er sket siden 2001 og intet kommer til at ske.

Da nu landets bedste hoveder allerede fra begyndelsen advarede om, hvad resultatet ville blive, kunne man forestille sig, at de nu trods alt ville komme til besindelse. Men nej, Liberalister og Internationalister er forblændet af deres respektive ideologier - eller rettere af IDEOLOGIEN. Det er lige så ren en illusion at forestille sig nogen grad af besindelse, som det at forestille sig de værste ideologer skulle konvertere til realiteternes verden.

Landsforræderiet er så bastant, og situationen så bekvem for de værste, at udviklingen får lov at forløbe ad tankens vildveje og direkte mod danskernes totale udslettelse: Lykkelandets ligevægts-ligning: Ny-tilstrømningen af ikke-vestlige plus tilvæksten i øvrigt i antallet af andre ikke-vestlige via fødsler = antallet af naturalisations- eller forvandlingsbreve til samme kategori = antallet af flygtede etniske danskere. Supplerende pædagogisk tegning: http://danmark.wordpress.com/2006/05/30/71/

Efter "Lykkelandets ligevægts-real" sker udskiftningen af landets retmæssige borgere som planlagt, stille og roligt, ja, umærkeligt. Det koster selvfølgelig enorme summer og dyrekøbt efterfølgende stilstand, som nu både Rockwool Fonden og tidligere Velfærdskommissionen begge har beregnet er resultatet for at dække sig lidt ind, "men nu tænk på, hvor godt landet bliver, når befolkningen er helt udskiftet med ikke-vestlige - arbejdskraftens fri bevægelighed og plads til alle, haleluja!"

Der var selvfølgelig meget støj på signalerne undervejs, og virksomhederne fik ikke den arbejdskraft, de hævdede de savnede, for den sidder i den offentlige sektor og forbruger eller også er den udstødt af a-kasserne og end ikke værdig til en korrekt officiel optælling.

Danskerne duede ellers ikke til noget (og så var der det unævnelige med fagforeningstarifferne og organerne, der faktisk har ædt sig meget ind på endog ejerskabet), og så var der igen de offentlige embedsmænd, der styrede tilstrømningen sammen med frelserindustrien i Internationalen. Tilstrømningen af nye fremmede klienter ind i landet, og som de offentlige behandlere skulle øve deres kunster på og leve af og begrunde deres virke med.


Se, det er et rigtigt eventyr, og hvis de ikke er døde, så er de her endnu.Sonia


"if your heart is filled use your brain"

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home