Politisk ukorrekt information om Danmark

Officielle oplysninger om Danmark er politisk korrekte. Det vil sige de er kun sande, når vi ser dem gennem de politisk korrekte briller. Sandhed mener vi bl.a. er det modsatte af løgn. Derfor er vi politisk ukorrekte.

tirsdag, april 11, 2006

JP- hvis du vil vide noget?

Nyt Danmark

Den danske udlandsgæld er pist væk! Af Ulla Nørby

Måske skal vi over filosoffen Wittgenstein for at forstå JP. Den retter af princip ikke noget, selvom det er stærkt vildledende?

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Den 31. marts 2006 kunne det læses på netudgaven.


Den danske udlandsgæld er pist væk!

Af ULLA NØRBY

For første gang siden Anden Verdenskrig har Danmark ingen udlandsgæld. Nu er billedet vendt til, at vi har penge til gode i udlandet.
Det oplyser Danmarks Nationalbank.
Danmarks udenlandske aktiver udgjorde ved udgangen af 2005 3.021 mia. kr. passiverne var på 2.985 mia. kr. Ergo har vi en nettoformue i udlandet på 36 mia. kr.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

At det ikke drejede sig om statsgælden på 527,9 mia. kr. (inkl. Den Sociale Fond, hvis rentetilskrivninger også er blevet brugt til i betydelig udstrækning at afvikle statsgælden med) satsede Ulla Nørby ( ulla.noerby@jp.dk) bestemt ikke på at understrege, og det kunne hun afgjort ikke forvente, at menigmand opdagede, at hun ikke gjorde. Så er det sagt pænt.
Endda med respekt.

Vi må gisne:
Meningen var nok, at den (statsgælden) taler vi ikke mere om. Den anden (den private gæld) er i øvrigt ligegyldig. Det plejer at ordne sig.

Måske har Jürgen Habermas haft en finger med i spillet; idet man skal betænke, at nyheden kun nåede til JP-Net-udgaven. Begge TV-nyhedsudsendelser mente alligevel, at den var lovlig tyk til at den kunne bringes. Vi har faktisk set det mange gange før med disse
stemningsskabende positiv-nyheder. Det drejer sig om at lyve til marginalerne.

TV bruger mest bekræftelses-interviews til at få de simpleste løgne ned. Denne her egnede sig altså ikke til en sådan bekræftelses-interview-runde på Strøget eller på banegården i Vejle.

"Kan vi få de unge til at tro på det, så ejer vi fremtiden (måske), som vi ejer nutiden, og det er altid godt med lidt støj på signaler, når der er ugler i mosen et andet sted; og nu skal vi jo heller ikke; regeringen trængte til en god nyhed."


"if your heart is filled use your brain"

1 Comments:

Blogger Joern said...

Til Chr. Lindhardt-Larsen

Du har desværre misforstået.

Statsgælden består af udlandsgæld og indlandsgæld.

Den danske statsgæld udgjorde 527,9 mia. kr. pr. 31. december 2005, hvoraf udlandsgældsposten var 90,7 mia. kr.

DEN ER VIST IKKE AFVIKLET, OG
DET HAR MASSER AF MENNESKER TROET
EFTER DENNE MELDING - der også var tænkt at skulle skabe forvirring.
Hvorfor forekommer ordet privat gæld ikke? Det er ukvalificeret!


Jeg trænger således ikke til undervisning i uvidenhed eller tro.

Jeg har en kandidatgrad i økonomi.
m.v.h.
Ebbe Vig

13 april, 2006 12:45  

Send en kommentar

<< Home